Spider-Man Remastered’ın PC Kilit Açma Süreleri Açıklandı

Spider-Man Remastered’ın PC versiyonu çoğu bölge için 12 Ağustos’ta (diğerleri için 13 Ağustos), Steam ve Epic Games Store’da yayınlanacak. PC bağlantı noktası, temel oyunun yanı sıra The City Never Sleeps adlı Marvel’s Spider-Man DLC’sini içerir.

Oyunu ne zaman başlatabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki bölgesel sürelere göz atın.

Şimdi oynuyor: Marvel’s Spider-Man Remastered – PC Özellikleri Fragmanı I PC Oyunları

Marvel’s Spider-Man Remastered PC Unlock Times

  • LA: 12 Ağustos, 08:00 PT
  • New York: 12 Ağustos 11 AM ET
  • Londra: 12 Ağustos, 16:00 BST
  • Berin: 12 Ağustos, 17:00 CEST
  • Dubai: 12 Ağustos, 7 PM GST
  • Tokyo: 13 Ağustos, 12 AM JST
  • Sidney: 13 Ağustos, 1 AM AEST
  • Auckland: 13 Ağustos, 3AM NZST

Lansman öncesinde, Nvidia’nın en yeni GeForce Game Ready Sürücüleri, Marvel’s Spider-Man Remastered’ı ışın izlemeli yansımalar, görüntü kalitesi iyileştirmeleri ve gölgeler ve ayrıntılar için daha yüksek çözünürlük gibi özelliklerle PC’nizde bir sonraki seviyeye taşıyabilir.

Bilgisayarınızın oyunu çalıştırıp çalıştıramayacağını öğrenmek için Marvel’s Spider-Man Remastered PC özellikleri makalemize göz atabilirsiniz. Oyunu çalıştırmak için birinci sınıf grafik kartlarına ihtiyacınız yok. Önerilen özellikler arasında bir GTX 1060 (veya eşdeğeri) ve Intel Core i5 bulunur. Oyunu inanılmaz ışın izleme seviyelerinde çalıştırmak için bile bir i5 kullanabilirsiniz. Grafik kartının ise RTX 3070 veya daha iyisi olması gerekiyor.

Marvel’s Spider-Man Remastered’ın fiyat etiketi her ikisi için de 60 dolar Buhar ve Epic Games mağazası. Her iki mağazadan da ön sipariş verirseniz, üç farklı takım elbise, Spider-Drone gadget’ı ve beş ekstra beceri puanı alacaksınız.

GameSpot, perakende tekliflerinden komisyon alabilir.

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şey satın alırsanız GameSpot gelirden pay alabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.